Pieterpad arrangement

’s Middags vanaf 16.00 uur wordt u welkom geheten met koffie of thee.
Na een goede nacht en een uitgebreid ontbijt brengen wij u naar Ommen of Holten. U krijgt u een lunchpakket mee. Bij thuiskomst is er een hapje en een drankje.
De volgende ochtend, uitgeslapen en na een goed ontbijt, brengen wij u, uiteraard weer voorzien van een lunchpakket, met uw auto naar Ommen of Holten en nemen u mee terug naar Hellendoorn waarna u uw tocht kunt starten. Prijs voor twee personen € 250,-

Het is ook mogelijk dat wij een warme maaltijd serveren. Voor twee nachten…voor een nacht en een etappe…U kunt met ons alle kanten op. Wij maken een arrangement op maat voor u.

Ontzorg arrangement 

Moe, maar voldaan aankomen in een groene oase van rust na een schitterende Pieterpad etappe en je dan heerlijk laten verwennen, wat wil een mens nog meer. Bij aankomst een heerlijk glas koude wijn, bier of fris met wat zoutjes en nootjes. Daarna een heerlijk 3-gangen menu en 's avonds een hapje en een drankje. De volgende ochtend een lekker ontbijt en dan op stap met een lunchpakket voor de volgende prachtige Pieterpad etappe, als dat geen ontzorgen is...en dat voor maar 45 euro extra per persoon 

Moutainbike arrangement

Afzien, maar dan toch genieten van de prachtige natuur? Het is echt mogelijk. Kom een weekendje fietsen op de 'bergjes' in de buurt. U hoeft alleen te fietsen de rest verzorgen wij!