Reactie plaatsen

Reacties

Frans en Liesbeth
2 maanden geleden

Heel hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. We zijn door jullie heerlijk verwend met het pieterpadarrangement. Een prima haal -en brengservice, een geweldig ontbijt een fantastische borrelplank met heerlijke kaasjes en worstjes na de wandeling. Een niet te vergeten het heerlijke avondeten bestaande uit een 3-gangen menu waar menig restaurant een puntje aan kan zuigen. Het was in 1 woord: TOP!

Hans en Anja
2 maanden geleden

Wat een leuke ontvangst, een welkomstbord met onze namen. Het zijn de kleine dingen die het doen! Een gezellige smaakvolle hooizolder, ik voelde me even een kind dat thuis woont. Een heerlijk ontbijt en we kunnen nu zo verder met ons pieterpad avontuur.

Liesbeth & Frans Kuijpers
9 maanden geleden

Afgelopen week hebben wij het Pieterpad arrangement geboekt bij Arjan & Juuleke.
Het is een absolute aanrader. Alles was tot in de puntjes verzorgd; Schone frisse kamer, goede bedden, heerlijk ontbijt, een lekkere borrelplank na het wandelen en een goede haal en breng service naar resp. Ommen en Holten. Het is zeker een plek om te onthouden en is zeker aan te bevelen.

Femke Hoornweg
een jaar geleden

Is uw gastenverblijf toevallig beschikbaar volgende week van 5-7 augustus? of eventueel andere nachten daarna?
Ik hoor het graag!

Carola Meester
2 jaar geleden

Goedemiddag! Jullie B&B viel mij op, vandaar dat wij er graag willen komen logeren. Mijn vriend en ik willen een stukje Pieterpad wandelen, daarom lijkt het pieterpad arrangement ons zeer geschikt , en wie weet plakken we er nog 1 of 2 nachtjes aan vast indien mogelijk. Wji hebben vakantie van 17 augustus t/m zondag 6 september. Is er die periode nog ruimte ? Ik hoor graag van u. Alvast bedankt en met vriendelijke groeten, Carola Meester

Peter Buis
2 jaar geleden

Hallo, hebben jullie aanstaande zaterdagavond al gasten?

Ilse
3 jaar geleden

Heerlijke B&B waar overal aan gedacht is, heerlijk ontbijt en warm eten en waar niets te veel moeite is. Voorbeeld van hoe gastvrijheid moet zijn.

Gerda en Marcel
4 jaar geleden

Afgelopen week zijn wij 2 nachten te gast geweest bij Arjan en Juuleke. De B&B ligt aan het Pieterpad, dus geen extra afstanden meer na een dag lopen. Wij hebben gekozen voor de warme maaltijden. Zelden zo’n heerlijke mosterdsoep gehad. Arjan’s kookkunsten doen niet onder voor die van een echte kok! B&B is van alle gemakken voorzien en heeft goede bedden

Marleen
4 jaar geleden

Absolute aanrader! Wat een prachtige B&B. Arjan en Juuleke doen er alles aan om je een fijn verblijf te laten hebben. De B&B is schoon, beddengoed ruikt heerlijk fris, goede matrassen, lekkere douche, genoeg koffie en thee. Ontbijt was echt lekker en net even anders dan anders met bijvoorbeeld een eitje uit de oven. Om naar het dorp te gaan boden Arjan en Juuleke hun fietsen aan wat heel fijn was na een hele dag lopen. Volop privacy en rust!

Mieke
4 jaar geleden

“We hebben gebruik gemaakt van de warme maaltijden en ontbijt, dit kunnen we iedereen aanbevelen. De maaltijden waren van top kwaliteit en verrrassend. We hebben het super fijn gehad bij jullie! De accommodatie ligt erg mooi langs de kant van het bos en op de weg van het Pietenpad.”